مزایای استفاده از میز ناهارخوری دایرهای شکل
1- میز ناهارخوری دایرهای شکل، ظاهری خاص و متفاوت دارد که فوقالعاده شکیل است. استفاده از میز گرد برای پذیرایی مهمانان و برگزاری دورهمی، راحت و شیک میباشد.
2- نحوه چیدمان و قرارگیری انواع صندلی چوبی بسیار منعطف میباشد و تمام صندلیهای چوبی را میتوان در هر جای میز گرد، قرار داد .
3- سرویس ناهارخوری با میز گرد، فاقد گوشههای تیز و زاویهدار است و مناسب خانوادههای دارای کودک است. گوشههای تیز برای کودکان نوپا و خردسالان آسیب
زننده هستند و در صورت برخورد با بدن، صدمهزننده هستند.
4- شعاع میز گرد برای تمام حضار برابر است و از این جهت، دسترسی همه افراد به غذاها و خوراکیهای روی میز، یکسان، برابر و راحت است.
5- سرویس ناهارخوری با میز گرد، بهترین انتخاب به عنوان میزهای صبحانهخوری درون آشپزخانه میباشد. میتوان از میزهای گرد با شعاع کم به عنوان میز کمجا استفاده کرد.
6- با بیشتر شدن شعاع میز، دسترسی حضار دور میز به مرکز میز محدود میشود. بهترین حالت استفاده از سرویس ناهارخوری با میز گرد، میزهای کوچک با گنجایش
های کم است. این نوع میزها مناسب خانوادههای کمجمعیت میباشد.
7- میزان گستردگی دید افراد به یکدیگر یکسان است و حضار میتوانند تک تک افراد را زیر نظر بگیرند.
8- میز گرد دسترسی یکسانی را برای همه فراهم کرده است و میتوان از آن به عنوان میز پیش غذا و برای سرو دسر در جشن و مهمانی استفاده کرد.
9- معاشرت افراد و حضار دور میز گرد، موجب ایجاد فضایی شاد و صمیمی میشود.
10- نشست و برخاست مهمانان از دور میز گرد، راحت و بدون نیاز به جابهجایی سایرین است.
مزایای استفاده از میز ناهارخوری مستطیل شکل
– میز ناهارخوری مستطیلی فضای کمتری را اشغال میکند. به عبارتی میتوان گفت در یک فضای مشخص و معلوم، میز مستطیلی شکل با تعداد صندلی بیشتری
جا میگیرد.
2- برخلاف میز ناهارخوری دایرهای، سرویس میز ناهارخوری مستطیل شکل گنجایش بالایی دارد. میتوان از تعداد بالایی صندلی برای چیدمان دور میز استفاده کرد.
3- ترکیب میز و صندلی چوبی، سرویس ناهارخوری مستطیل شکل را میسازند. خوشبختانه ترکیب میز و صندلی چوبی مستطیل شکل، قابل استفاده در فضاهای کوچک
و بزرگ است.
4- سرویس ناهارخوریبا میز مستطیلی شکل به دو صورت کلاسیک و مدرن طراحی و تولید میشود. طرح کلاسیک این نوع میزها ساده و مینیمال میباشد و طرح مدرن
آن، دارای تغییر و تحولاتی در ظاهر رومیزی و پایهها است.
– میز مستطیلی قابلیت چیدمان در مدلهای مختلف را دارد. میتوان این نوع سرویس ناهارخوری را در مجاورت دیوار، پنجره و یا در فضایی محدود جا داد.
6- میز مستطیل شکل کلاسیک دارای گوشههای تیز و زاویهدار میباشد و میز مستطیل شکل مدرن، فاقد گوشههای تیز و زاویهدار است. تغییرات ظاهری میز مستطیل
شکل مدرن، شامل نرم شدن گوشهها و هلال شدن زاویهها میشود.
7- سبک میز مستطیل شکل، رسمی است و برای برگزاری جلسات و دورهمیهای مهم و رسمی، مناسب است.
8- این نوع میز ناهارخوری جزو پرفروشترین مدلها است، چرا که تنوع طراحی و ساخت میز و صندلی چوبی برای ست سرویس غذاخوری، بسیار زیاد است.
9- سرویس ناهارخوری با میز مستطیل شکل دارای مدل میز کمجا میباشد و برای آشپزخانههای کوچک و کممتراژ مناسب است.
10- اصولا کاربرد این نوع از میز و صندلیها در پذیرایی و سالن نشیمن میباشد.
معایب استفاده از میز ناهارخوری دایرهای شکل
1-میز دایرهای شکل برخلاف مدلهای مستطیل شکل، مربعی و بیضوی، به فضای بیشتری نیاز دارد. از این رو نمیتوان این نوع سرویس ناهارخوری را در هر محیطی قرار
داد. بایستی میز گرد را درست در وسط سالن پذیرایی قرار داد، به نحوی که نزدیک دیوار و پنجره نباشد. دور و اطراف میز دایرهای باید باز باشد تا امکان رفتوآمد راحت
برای حضار فراهم گردد.
2- ظرفیت و گنجایش میز دایرهای شکل فوقالعاده محدود است. ظرفیت میز گرد در حدود دو الی هشت نفر است، البته ناگفته نماند که ماکزیمم گنجایش این نوع
سرویسها، در حدود ده نفر میباشد.
3- میزهای بزرگ دارای شعاع بزرگتری هستند، از این رو دسترسی حضار به مرکز کاهش مییابد. این نوع میز عمدتا در اندازههای کوچک قابل استفاده میباشد و
کاربردی است.
4- میزهای کوچک با شعاع کوچک را میتوان در محیط و فضای آشپزخانه جا داد ولی میزهای بزرگ، بایستی در سالن غذاخوری چیده شوند. فضای مورد نیاز میزهای
بزرگ، زیاد است و متاسفانه تمام فضا استفاده نمیشود. میزان پرتی فضا در این نوع سرویس ناهارخوری فوقالعاده زیاد است.
5- برخلاف میزهای کوچک، میزهای بزرگ و با شعاع بیشتر از 150 سانتیمتر، کمکاربرد و کمفروش هستند. انواع میز گرد تولید شده در کمپانی فاما را میتوانید در
بخش میز وب سایت، مشاهده و بررسی نمایید. سایز و اندازه تمام میزهای تولید شده در فاما، همگی استاندارد و کاربردی هستند.
معایب استفاده از میز ناهارخوری مستطیل شکل
1-گاها جابهجایی افراد دور میز، نیازمند جابهجایی سایرین است. برخلاف میز گرد، میز مستطیل شکل نیازمند به زحمت افتادن سایر مهمانان میباشد.
2- سرویس غذاخوری با میز مستطیلی دارای گوشه تیز و زاویهدار است و با برخورد بدن با این قسمت، بدن شخص آسیب میبینید. از این رو این نوع میز برای
خانوادههایی که دارای کودک نوپا و خردسال هستند، مناسب نیست. هر چند میزهای مستطیل شکل مدرن دیگر این نوع دردسرها را ندارند ولی میزهای کلاسیک
همچنان تولید میشوند و پرطرفدار هستند.
3- معاشرت مهمانان یا یکدیگر و هر مهمان با میزبان، محدود و در سطح پایینی است. حالت رسمی میز، فضای خشک و سنگینی را ایجاد میکند و مانع از ایجاد فضای
گرم و صمیمی بین حضار دور میز میشود.
4- دسترسی سرویس ناهارخوری مستطیل شکل، محدود به عرض میز است و اصولا مهمانان برای دسترسی به خوراک و نوشیدنیها نیازمند کم سایرین هستند.
دسترسی محدود و فضای کم برای چیدمان مواد غذایی و خوراک، از معایب این نوع میز است.
5- میز مستطیل شکل برخلاف میز دایرهای کوچک، نیازمند فضای بیشتر است و مدل میز کمجا مستطیل شکل، بزرگتر از میز کمجا گرد است.
6- پایههای سرویس ناهارخوری با میز مستطیل شکل بزرگ، در دو سر میز قرار دارد و کمی جاگیر است و متاسفانه موجب ناراحتی مهمانان میشود. ولی میزهای
مستطیل شکل کوچک که دارای چهار پایه در چهار گوش هستند، راحت هستند و موجب آزار و اذیت پاها نمیشود.