بهترین مکان برای سرویس ناهارخوری
بهترین مکان برای سرویس ناهارخوری در آشپزخانه
1.میز گرد (دایرهای شکل)
بهترین مکان برای سرویس ناهارخوری گرد و دایرهای شکل با میز و صندلی چوبی جمع و جور مناسب فضاهای کوچک و محدود نیست. در آشپزخانههای خیلی بزرگ میتوان از
میز گرد چند نفره استفاده کرد. رنگ سرویس ناهارخوری دایرهای شکل آشپزخانه، بایستی با رنگ کابینتها هماهنگ باشد. شعاع میز گرد هر چه بیشتر شود،
گنجایش آن نیز بیشتر میشود. متراژ آشپزخانههای آپارتمانی کم و محدود است و به هیچ عنوان مناسب میز گرد بزرگ نیست. چنین آشپزخانهای نیازمند میز گرد دو
نفره، سه نفره و یا در ماکزیمم حالت، چهار نفره است. چنین میزی با حداکثر شعاع 100 سانتیمتر ساخته شده است و نیازمند یک فضای 1.5 متری در 1.5 متر میباشد.
2.میز مربع شکل
بهترین مکان برای سرویس ناهارخوری با میز مربع مناسب دو نفر و چهار نفر میباشد. میز مربعی دارای طول و عرض برابر میباشد و هر صندلی چوبی برابر هر ضلع قرار میگیرد. این میز
مربعی مناسب فضاهای کوچک و محدود است و برابر آپارتمانهای ایرانی مناسب میباشد. میز مربعی جزو انواع میز کمجا به حساب میآید و خوشبختانه در آشپزخانه
های کوچک با متراژ کم، کاربرد دارد. چیدمان میز مربعی دارای محدودیت است و مانند میز گرد، نامحدود نیست. در هنگام چیدمان میز مربعی به فواصل را رعایت
کنید. فاصله صندلی چوبی از دیوار و فاصله صندلی چوبی از لبه میز باید حفظ گردد. مناسبترین میز برای خانوادههایی که بچه نوپا دارند، میز دایرهای شکل است، چرا
که فاقد گوشه تیز است.
3.میز بیضی
میز بیضی مانند میز دایرهای است، با این تفاوت که کمی کشیدهتر میباشد. به عبارتی میتوان گفت میز بیضی همان میز دایرهای است که از نظر طولی کشیده
شده است و طویلتر است. میز بیضی گنجایشی بیشتر از میز گرد دارد و همانند میز مستطیلی، گنجایش شش نفر را دارد. بهترین مکان برای سرویس ناهارخوری مدل کمجا این نوع،
مناسب آشپزخانههای کوچک و آپارتمانی است. البته میز بیضی چهار نفره هم، طراحی و تولید شده است.
بهترین مکان برای سرویس ناهارخوری در پذیرایی
1.میز دایرهای شکل بزرگ
در قسمت پذیرایی ساختمان، دیگر محدودیت متراژ پایین و محدودیت فضا، وجود ندارد. در قسمت پذیرایی میتوان از انواع میز گرد استفاده کرد. ظرفیت و گنجایش
آن بستگی به سلیقه کارفرما دارد. میزهای گرد بزرگ دارای شعاع بزرگتر هستند ولی متاسفانه دسترسی حضار بر روی میز بزرگ، محدود میشود. از این رو توصیه
میشود از سرویس ناهارخوری دایرهای شکل برای حداکثر ده نفر استفاده کنید. برای ظرفیتهای بیشتر میتوانید از مدلهای دیگر بهرهمند شوید. این میز دایرهای میزان
معاشرت میزبان و مهمانان را بیشتر میکند و موجب ایجاد فضای دوستانه و صمیمی بین مهمانان و هر یک از مهمانان با میزبان، میشود.
2.میز مستطیل شکل
بهترین مکان برای سرویس ناهارخوری این مدل میز مستطیل از قدیمالایام بوده است و امروزه در دو نوع، کلاسیک و مدرن طراحی و تولید میشود. چنین میز کلاسیک فوقالعاده ساده و مینیمال است و میز
مدرن دارای طرحهای جدیدتری است. طرح جدید میز مدرن شامل تغییر و تحول مدل رومیزی و پایههای میز میشود. این میز مستطیل با گنجایش چهار نفره شروع
میشود و به گنجایش دوازده نفره میرسد. همچنین میز مستطیلی دارای دو جایگاه در بالا و پایین سرویس ناهارخوری است که این طراحی، موجب رسمی شدن فضای
میز شده است. میزی مستطیل ، جمع و جورتر از میز گرد است و برای ظرفیتهای بیشتر، مناسبتر و درخورتر میباشد.
3.میز بیضوی
نوع دیگر سرویس ناهارخوری موجود در بازار، به شکل بیضوی است که امروز عمدتا در ظرفیتهای بالا کاربرد دارد. میز بیضی شکل همانند میز مستطیل است ولی کمی
جمع و جورتر و فاقد گوشههای تیز میباشد. ترکیب چنین میزی به شکل بیضوی با صندلیهای گرد و یا مربعی، در بازار به چشم میخورد. شرکت فاما تولیدکنندهی
انواع میز و صندلی چوبی است. شرکت فاما دارای چند ست از سرویس ناهارخوری تولید شده در کمپانی خود است. جهت مشاهده انواع سرویس ناهارخوری مستطیل
شکل و بیضی، میتوانید اینجا را کلیک کنید.
نحوهی ست کردن سرویس غذاخوری با مبلمان
1.چوب
یکی از آیتمهای مهم در ست کردن سرویس ناهارخوری با مبلمان و سایر لوازم چوبی خانه، رنگ چوب است. رنگ چوب به کار رفته در لوازم چوبی بایستی با هم
هماهنگ باشند و ضد و نقیض بودن رنگ چوب، کمی زننده است. توصیه میشود رنگ میز تلویزیون چوبی، میز جلو مبلی، عسلی با رنگ چوب سرویس ناهارخوری و
مبلمان، ست باشد. شرکت تولیدکننده لوازم چوبی فاما، از چوب راش برای طراحی و تولید لوازم خود استفاده میکند. چوب راش فوقالعاده با کیفیت میباشد و با
تضمین شرکتی ارائه میشود. رنگ چوب راش بستگی به روکش آن دارد. شرکت فاما از روکش بلوط برای پوشاندن سطح چوب راش استفاده میکند.
2.رنگ پارچه
بسیاری از طراحان توصیه میکنند در طراحی و ساخت مبلمان و سرویس ناهارخوری از یک رنگ پارچه با جنس مشخص استفاده شود. در این صورت رنگ مبلمان با رنگ
سرویس ناهارخوری هماهنگ است و میتوانند در کنار یکدیگر استفاده شوند. برخی از طراحان استفاده از چندین رنگ و ترکیب رنگها را به مونوکروم ترجیح میدهند. از
این رو، از دو یا سه رنگ برای ست کردن استفاده میکنند. رنگهای انتخابی بایستی از قانون و قواعد ترکیب رنگها پیروی کنند تا علاوه بر زیبایی بیشتر، شیک و شکیل
باشند.
3.جنس پارچه
علاوه بر آن که رنگ پارچه اهمیت دارد، جنس آن نیز دارای اهمیت است و بایستی مورد توجه قرار بگیرد. اصولا سالن غذاخوری در کنار سالن نشیمن قرار دارد و ترکیب
مبلمان و سرویس ناهارخوری به چشم میآید. بهتر است جنس پارچه به کار رفته در تولید لوازم چوبی، با یکدیگر همخوانی داشته باشند. اصولا از پارچههای مازراتی،
نخی یا پنبهای، کتان، نانو، پشمی، چرم، مخمل، جیر، ریون، نایلونی و پلی استر در تولید انواع مبل و روکش صندلی چوبی استفاده میشود. پرکاربردترین پارچهها مازراتی،
جیر، چرم و مخمل هستند که بسته به سلیقه کارفرما، قابل تغییر است.
کاربرد میزهای کمجا
انواع میز کمجا شامل میز دایرهای شکل با شعاع کم، میز بیضی و میز مربع شکل میشود. بهترین مکان برای سرویس ناهارخوری میز کمجا در متراژهای کوچک است و در آشپزخانههای کوچک،
آپارتمانهای نقلی، تراس و بالکن ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد. میز کمجا روماک تولید شده در شرکت فاما، با ظرفیت چهار نفره و با شعاع 100 سانتیمتر در وب
سایت موجود است. جهت مشاهده و خرید سرویس ناهارخوری روماک، کلیک کنید. این نوع میز کمجا از چوب گردو تولید شده است.